Wat anderen zeggen over elevate.

Wij van Habfit, een vitaliteitsplatform, werken al jaren naar alle tevredenheid samen met Anna-ie. Waarin ze de laatste periode zichzelf flink heeft ontwikkeld en ons enorm helpt als Virtual Assistent en als Marketeer.

De doordachte manier van werken en prikkelende vragen helpt ons ook weer verder binnen onze doel om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in hun mentale en fysieke gezondheid.

M. van der Geest

Wij werken nu meer dan een half jaar samen met Anna Ie en daar zijn wij heel blij mee, ze is echt een aanwinst voor onze organisatie. Ze werkt snel en heel gestructureerd, levert op wat er is afgesproken en is duidelijk in haar communicatie. Onze social media heeft eindelijk de impuls gekregen waar wij al lang naar op zoek waren. Omdat het fijn samenwerken is voelt Anna-Ie echt als onderdeel van team Physicum.

S. van Bakkum
Ovulay

Anna-ie is simpelweg de beste! Ze heeft onze verwachtingen overtroffen op alle fronten. Ze pakt taken moeiteloos op, lijkt altijd te anticiperen op onze behoeften en heeft het vermogen om snel nieuwe uitdagingen aan te gaan. Haar communicatie is duidelijk en responsief, en ze voelt echt aan als een waardevol teamlid, ondanks dat ze op afstand werkt.

Satin beauty Collection

Ik werk al lange tijd samen met Anna-ie en werk heel graag met haar samen!
Anna-ie is absoluut onmisbaar voor mijn bedrijf. Als je op zoek bent naar een creatieve virtuele assistent die alles aankan, dan is zij zonder twijfel de beste keuze. Binnen Satin Beauty Collection vervult Anna-ie diverse rollen, variërend van het beheer van influencer-campagnes tot het schrijven van teksten, het onderhouden van sociale media en het verzorgen van producttrainingen.Ook heeft ze me ondersteuning geboden bij andere merken en zakelijke ideeën.

Dank je wel, voor al je inzet Anna-ie!

Bikeaholic

Anna-ie heeft ons geholpen met het stroomlijnen van de socialmedia van ons bedrijf bikeAholic. Daarbij heeft zij ons verschillende tips and tricks geleerd om ons bereik te vergroten, een representatieve feed te maken. Ook heeft zij voor eens contentkalender gemaakt die wij nu zelf kunnen invullen. Waardoor we hier dagelijks minder aandacht aan hoeven te besteden. Heel tevreden en goede communicatie!

Ik hoor graag wat jouw ervaring is.